Енергетски бар

Житна плочка за максимална енергија
Прочитај повеќе

НАЈПРОДАВАНИ

Погледни ја нашата листа на најпродавани производи и пронајди ја твојата супер храна.

Разговор со експерт на тема “контрола на квалитет на додатоците во исхраната“

Имавме особено задоволство да разговараме со Спец. Оливер Мајсторов од Центар за Јавно Здравје – Скопје, кој ни овозможи да дознаеме нешто повеќе за тоа како што значи…

Разговор со експерт на тема „подобрување на имунитетот пред сезоната на настинки“

            Тимот на FitLab разговараше со Спец. Оливер Мајсторов на тема поврзана со имунитетот во преодниот период помеѓу летото и зимата, како период исполнет со настинки и грип…

ЕДЕН ЖИВОТ. ЕДНО ТЕЛО. ЕДНА ШАНСА.

Продолжи кон FitLab електронска продавница.